Izdelki, izdelani po starodavni zeliščarski tradiciji, v popolnem spoštovanju človeka, narave in našega okolja.

Podjetje

Družinsko podjetje Athena’s je bila ustanovljena leta 1969 v Pianoru , na bolonjskih gričih.

Danes je Athena’s utrdila svoj  sloves »zelenega« podjetja  zahvaljujoč lastnemu  lastnemu laboratoriju za raziskave in razvoj  , ki je sposoben razvijati in spremljati celoten proizvodni proces: od formulacije do ustvarjanja posebej učinkovitih in visokokakovostnih izdelkov. Osebje, ki je sposobno zagotoviti inovativne kozmetične rešitve, spoštljive do okoljskih virov in družbenega konteksta, specializirano na področju  “zelene” kozmetike .

0%

Naši izdelki ne vsebujejo parabenov, petrokemičnih derivatov (vazelina, parafinov in ogljikovodikov), silikonov in barvil.

100%

V naših izdelkih zagotavljamo visoko koncentracijo učinkovin
100% naravnega izvora z dokazano učinkovitostjo.

Athena's zaveze, da vam vsak dan zagotavljamo certificirane izdelke

Icona-1

DERMATOLOŠKO TESTIRANI IZDELKI
Athena’s sodeluje z oddelkom za kozmetologijo Univerze v Ferrari pri izvajanju študij ocenjevanja učinkovitosti izdelkov, prenašanja kože in oči ter mikrobiološkega nadzora.

5

TESTIRANI NA NIKELJ, KROM IN KOBALT
Izdelki “L’Erboristica di Athena’s since 1969” so oblikovani tako, da zmanjšajo tveganje za alergije.

def-plant-based

NA RASTLINSKI OSNOVI
Certifikat “Rastlinske osnove”, ki ga je izdal Bioagricert ( www.bioagricert.org ), zagotavlja, da so naše formule sestavljene predvsem iz rastlinskih sestavin in drugih naravnih snovi, pri čemer je izključena uporaba kakršnih koli snovi živalskega izvora.

4

IMPACT ZERO®
Linija “L’Erboristica di Athena’s od 1969” sodeluje pri Impatto Zero®, emisije CO2, ki jih ustvari embalaža, se izravnajo z ogljičnimi krediti iz ustvarjanja in zaščite rastočih gozdov.

3

EKOLOŠKO PRIJAZNO
Izključna uporaba plastenk, škatel, embalaže iz recikliranega in/ali recikliranega materiala ter biorazgradljivih in okolju prijaznih sestavin.

7

Z DELOM INVALIDOV OPIMM
Pri pakiranju se Athena’s sodeluje z invalidi varovanci centra OPIMM ( www.opimm.it ), s ciljem spodbujanja socialne vključenosti.

6

VEGAN
Athena’s v skladu z evropsko uredbo nasprotuje testiranju na živalih. Izdelki imajo veganski certifikat, saj ne vsebujejo surovin živalskega izvora, niti niso pridobljeni z izkoriščanjem živali.

2

SONČNA ENERGIJA
Zahvaljujoč svojemu fotovoltaičnemu sistemu se Athena napaja s čisto energijo za več kot 80 % svoje proizvodnje.