Lahko izdelek vrnem, če mi ni všeč?

Izdelke, ki jih ne želite obdržati, lahko seveda vrnete. Ker verjamemo v kakovost izdelkov, ki jih najdete pri nas. smo zakonski rok za vračilo (14 dni) podaljšali kar na 90 dni.

Postopek za vračilo je naslednji:

  1. Na spletni strani e-co.sise vpišite v svoj profil. V zavihku »Moja naročila« boste v obliki datoteke PDF našli obrazec za vračilo. Uporabite obrazec, vezan na svoje naročilo.
  2. Izpolnite obrazec, kjer vas prosimo da navedete tudi razlog za vračilo izdelkov. saj bomo le tako še dodatno izboljšali našo ponudbo.
  3. Izdelke v originalni embalaži in obrazec za vračilo zapakirajte v kartonsko škatlo in dobro zaprite.
  4. Na kartonsko škatlo napišite naslov podjetja s pripisom »za spletno trgovino« in nam paket pošljite na naš naslov. Vaš edini strošek je poštnina.

Kakšen je strošek pošiljanja?

Če naročiš izdelke v skupni vrednosti 30,00€ ali več, ti stroške dostave v celoti do konca leta 2022 podarimo mi. Do 30,00€ nakupa pa je strošek dostave 3,5 €.

V kolikem času od naročila so izdelki odposlani?

Naročeni izdelki, za katere je bilo naročilo oddano na delovnik do 13 ure, bodo odposlani istega dne, v kolikor so bile uporabljene plačilne metode gotovinskega plačila ob dostavi, aplikacija PayPal ali plačilna kartica. V primeru plačilne metode plačila po predračunu oz. bančnega nakazila bo blago odposlano po prejemu sredstev na bančni račun Družbe. Naročeno blago, za katerega je bilo naročilo oddano na dela prost dan ali praznik, bo odposlano ob prvem naslednjem delovniku. Izdelki, pri katerih je na spletni strani izrecno naveden daljši dobavni rok, bodo dostavljeni v slednjem roku.

Katere plačilne metode lahko uporabim?

V naši trgovini imamo možnost plačila po povzetju, plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami ter PayPal.

Ali je možno izdelke fizično prevzeti na prevzemnem mestu?

Osebni prevzem žal ni možen.

Ne znam naročiti preko spleta. Lahko naročim tudi telefonsko ali preko emaila?

Seveda, piši nam na info@e-co.si ali pa nas pokliči na našo telefonsko številko in z veseljem ti bomo pomagali.

Med pogostimi vprašanji ni vprašanja, ki zanima mene?

Ni problema! Kontaktiraj nas na info@e-co.si in z veseljem ti odgovorimo na vsa vprašanja.